Team

Praktijk LEV is een opleidingspraktijk tot BIG-geregistreerd psychotherapeut en GZ-psycholoog, in samenwerking met het opleidingsinstituut RINO groep te Utrecht.

Jacqueline Lansbergen-de Vette

Jacqueline heeft momenteel een patientenstop

Psychotherapeut BIG geregistreerd 39920793116, Cognitief Gedragstherapeut, ISTDP-therapeut in opleiding

Jacqueline Lansbergen is gespecialiseerd in de behandeling van mannen en vrouwen die vastlopen in een fertiliteitstraject. Jacqueline werkt samen met de IVF-poli van het Diaconessenziekenhuis in Voorburg. Ook richt zij zich op rouwverwerking na ingrijpende situaties tijdens en kort na een zwangerschap. Jacqueline is actief lid van een Nederlands-Vlaamse intervisiegroep waarin de laatste ontwikkelingen op dit medisch-ethische vlak nauwlettend worden gevolgd.
Daarnaast richt Jacqueline Lansbergen zich op behandeling van langdurig bestaande patronen en herhalingen van situaties in het dagelijks leven die leiden tot frustratie, angst of somberheid en het gevoel geen invloed meer uit te kunnen oefenen op het leven, binnen relaties of op het werk. Hiervoor werkt zij met een intensieve psychodynamische behandelmethode.

Meer informatie Jacqueline Lansbergen >>

Kosse Jonker

klinisch psycholoog – psychotherapeut BIG geregistreerd 69042905316 en GZ-psycholoog BIG geregistreerd 49042905325

Kosse Jonker behandelt bij Praktijk LEV volwassenen en ouderen. Naast het werk bij Praktijk LEV is meneer Jonker supervisor voor diverse vakverenigingen, en opleider in de Cognitieve Gedragstherapie en Interpersoonlijke Therapie bij onder andere het RINO Noord en Rinogroep Utrecht-Leiden. Kosse Jonker heeft meermaals gepubliceerd op het gebied van interpersoonlijke psychotherapie (IPT).

Meer informatie Kosse Jonker >>

Nadia Garnefski

GZ-psycholoog BIG geregistreerd 9924227425  en Cognitief Gedragstherapeut 

Nadia Garnefski is GZ Psycholoog (NIP, BIG) en erkend Cognitief gedragstherapeut (VGCT). Zij geeft EMDR, Cognitieve Gedragstherapie en Schematherapie en maakt tevens gebruik van Mindfulness technieken. Ze behandelt volwassenen met verschillende soorten klachten, zoals trauma, depressie, angst en persoonlijkheidsproblematiek. Ook kunt u bij haar terecht met klachten die samenhangen met medische gebeurtenissen, traumatische bevallingen en fertiliteitsproblematiek.

Meer informatie Nadia Garnefski>>

Anne van ’t Land

Anne van 't Land

GZ-Psycholoog in opleiding en Cognitief Gedragstherapeut in opleiding

Anne van ‘t Land – de Vos is GZ-psycholoog  in opleiding en cognitief gedragstherapeut in opleiding. Zij geeft behandelingen in de basis ggz. Anne is opgeleid in cognitieve gedragstherapie, traumaverwerking: waaronder EMDR, rouwverwerking en schema therapie. Zij behandelt volwassen met onder andere angstklachten, stemmingsproblematiek, zelfbeeldproblematiek, traumaklachten en klachten door verlies en rouw. Ook behandelt zij jonge volwassenen die te maken krijgen met problematiek gebonden aan hun levensfase; de overgang naar zelfstandigheid, voldoen aan verwachtingen en het (leren) dragen van verantwoordelijkheid.
Daarnaast richt zij zich op klachten die te maken hebben met fertiliteits-problematiek, traumatische bevallingen en medische gebeurtenissen.

Meer informatie Anne van ’t Land>>

Anne van Giezen

GZ-Psycholoog in opleiding en Cognitief Gedragstherapeut

Anne van Giezen is psycholoog (NIP). Anne is opgeleid in cognitieve gedragstherapie en heeft ruime ervaring in de specialistische GGZ met angstklachten, zoals dwang, paniek, sociale angst, ziekteangst, fobieën, en depressie en trauma. Momenteel doet zij de opleiding tot GZ psycholoog. Zij behandelt volwassenen met onder andere dwang, angstklachten, stemmingsproblematiek, zelfbeeldproblematiek en trauma gerelateerde klachten. Daarnaast richt zij zich op klachten die te maken hebben met fertiliteits-problematiek.

Meer informatie Anne van Giezen>>

Pauline van Vulpen

GZ-psycholoog in opleiding

pauline van vulpenPauline van Vulpen is psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. Naast haar opleiding tot GZ-psycholoog werkt zij tevens aan haar registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt. Ze behandelt volwassen in de SGGZ en de BGGZ, met klachten als angststoornissen, dwangstoornissen, stemmingsstoornissen, zelfbeeldproblematiek, trauma gerelateerde klachten en (trekken van) persoonlijkheidsstoornissen. Ze geeft vooral Cognitieve Gedragstherapie (CGT), maar ook schematherapie en Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) .

Meer informatie Pauline van Vulpen>>