Anne van ’t Land

GZ-Psycholoog in opleiding en cognitief gedragstherapeut in opleiding

Anne van ‘t Land – de Vos is GZ-psycholoog in opleiding en cognitief gedragstherapeut in opleiding. Zij geeft behandelingen in de basis ggz. Anne is opgeleid in cognitieve gedragstherapie, traumaverwerking: waaronder EMDR, rouwverwerking en schema therapie. Zij behandelt volwassen met onder andere angstklachten, stemmingsproblematiek, zelfbeeldproblematiek, traumaklachten en klachten door verlies en rouw. Ook behandelt zij jonge volwassenen die te maken krijgen met problematiek gebonden aan hun levensfase; de overgang naar zelfstandigheid, voldoen aan verwachtingen en het (leren) dragen van verantwoordelijkheid.
Daarnaast richt zij zich op klachten die te maken hebben met fertiliteits-problematiek, traumatische bevallingen en medische gebeurtenissen.

Anne is naast haar werk als behandelaar ook werkzaam als kinder- en jeugd ggz specialiste in een team van de gemeente Rotterdam. Zij heeft veel ervaring opgedaan in de kinder- en jeugd-ggz en biedt van daaruit ook coachingstrajecten van maximaal vijf gesprekken aan ouders die behoefte hebben aan ondersteuning bij het omgaan met (psychiatrische) problematiek van hun kinderen. Anne is actief verbonden aan de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapie.

Behandelingen: cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie, traumaverwerking waaronder EMDR en rouwverwerking

Doelgroepen: Adolescenten, jong volwassenen, volwassenen