Anne van Giezen

GZ-Psycholoog

Anne van Giezen is erkend GZ Psycholoog. Zij heeft een BIG registratie (BIG nr 09929361025) en is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Zij geeft Cognitieve Gedragstherapie en EMDR en maakt daarbij tevens gebruik van technieken uit Mindfulness, Positieve Psychologie en Schematherapie. Ze behandelt volwassenen met verschillende soorten klachten, zoals angstklachten, dwang, stemmingsklachten, zelfbeeldproblematiek en trauma gerelateerde klachten. Ook kunt u bij haar terecht met klachten die te maken hebben met fertiliteitsproblematiek.

Anne is naast haar werk als behandelaar ook werkzaam als Universitair docent Klinische Psychologie aan de Universiteit Leiden, waar zij taken heeft op het gebied van onderzoek en onderwijs. Zij promoveerde in 2007 op onderzoek bij slachtoffers van geweld naar de consistentie van hun herinneringen aan de traumatische gebeurtenis. Momenteel richt haar onderzoek zich op de effectiviteit van verschillende behandelvormen, zoals de effectiviteit van mindfulness-based cognitieve therapie bij angststoornissen en de effectiviteit van schemagerichte therapie en cognitieve gedragstherapie bij sociale fobie en ontwijkende persoonlijkheidsproblematiek.

Behandeling(en): Cognitieve gedragstherapie, EMDR.
Wachttijden: Wachttijden kunnen oplopen tot 4 maanden.
Doelgroepen: Jong volwassenen, volwassenen, ouderen.
Contracten 2022: Contracten met Zorg en Zekerheid, DSW, Menzis, Zilveren Kruis, ASR, Caresq en ENO; alleen Basis GGZ.
Tarieven ongecontracteerde zorg, zelfbetalers en no-show: Zie link onderaan naar behandeltarieven en betalingsvoorwaarden