Aanmelden

Hartelijk dank voor uw interesse in een behandeling bij Praktijk LEV. Om uw aanmelding zo goed mogelijk te kunnen verwerken, willen wij u vragen om onderstaande vragen in te vullen.

De praktijk is niet geschikt voor mensen die regelmatig in crisis raken en voor mensen die zorg nodig hebben buiten de reguliere uren. De praktijk biedt ook geen behandeling voor mensen met dementie, psychosen of ernstige alcohol- of drugsverslaving. U kunt in dat geval met uw huisarts overleggen voor een passende verwijzing.

Let op: we zullen u hieronder ook vragen naar de verwijsbrief van uw huisarts. Als u deze nog niet heeft, wilt u deze dan eerst halen? Zonder verwijsbrief van de huisarts kunt u zich bij ons niet aanmelden. 

Bij ‘opmerkingen’ kunt u uw zorgverzekeraar invullen.

Nadat wij het ingevulde aanmeldformulier hebben ontvangen, krijgt u een ontvangstbevestiging per mail met daarin informatie over de verdere procedure.

NB: De wachttijd kan variëren, ook na aanmelding. Kijkt u op de startpagina voor de meest actuele wachttijd voor het eerste gesprek. De intake is de start van uw behandeling.

Alvast bedankt voor het invullen!
Vriendelijke groeten, het team van Praktijk LEV.